Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szegélylécek, burkolási kellékek képes leírás - Melegburkolás.tlap.hu
részletek »

Szegélylécek, burkolási kellékek - Melegburkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: melegburkolas.tlap.hu » Szegélylécek, burkolási kellékek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Anro Polisztor díszléc gyártó

Anro Polisztor díszléc gyártó

A beltéri díszléceink teljes választékát (holker díszléc, karnistakaró díszléc, rejtett világítás díszléc, kábelcsatorna takaró díszléc, tetőtéri díszléc, élvédő) megtalálhatják és megrendelhetik webáruházunkban. Az ANRO beltéri díszlécek mellett webáruházunk a Marbet és a Bovelacci cég beltéri díszítőelemeit is forgalmazza, ezek termékcsoportjai: rozetta, bordűrléc, mintás díszléc, sarok-, ívprofil. Amennyiben még alakultak ki Önben teljesen az elképzelések a lakásdíszítéssel, szobafestéssel kapcsolatban, úgy mindenképpen keresse fel díszléc webáruházunkat, ahol rengeteg megvalósult díszítés, Csináld magad! cikkek és nagyon sok kiegészítő termék található az Ön házához is! A különböző polisztirolból készült díszítőelemek felhasználási helye nem áll meg beltéren! Kültéri díszítésnek, homlokzatdíszítésnek is kiválóak a polisztirolból készült stukkók. Termékcsoportok: kültéri díszléc, és egyedülálló módon minden kültéri díszléchez profilazonos középkonzol - ékkő, valamint a nyílászárók díszítéséhez szükséges kiegészítők: oszloptalp, bordás díszléc, párkányléc, és a különböző oszlopokhoz szükséges borítás: csőhéj, oszlop héj, tömör oszlop minden formában valamint a hozzájuk kapcsolódó oszlopfő és oszloptalp. Kültéri díszítőelemeinket natúr polisztirol felülettel gyártjuk, de lehetőség van védőbevonatos (kérgesített, impregnált, bevont) díszléc rendelésére.

Budalakk

Budalakk

A Budalakk Innova Kft.-t a Budalakk Kereskedelmi és Festékgyártó Kft. fejlesztő, színkeverő és festékudvar szervezetének dolgozói alapították. A vállalkozás gyártja és forgalmazza mindazokat a termékeket, amelyeket korábban a nagy hagyományokkal rendelkező Budalakk Festék- és Műgyantagyár újpesti gyára gyártott és forgalmazott. Sőt, ma már több olyan terméket is forgalomba hozunk, amelyek a magyar festékpiacon és főleg a korrózióvédelemben újdonságot jelentenek. Külföldi kooperációs partnerünk a Libert Paints Belgium. Különleges szolgáltatásunk, hogy a teljes termékkörben az alapszíneken kívül, akár ismert színkártyák, mint RAL, NCS, BS, stb., akár minta alapján színméréssel, szinte korlátlan színválasztékot biztosítunk, jellemzően azonnal. A vállalkozás célkitűzései között továbbra is fontos szerepet kap a megfelelő minőség biztosítása, új, korszerű festékipari termékek fejlesztése és forgalmazása. Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerben dolgozik.

Csempe Piramis, parkettaprofilok

Csempe Piramis, parkettaprofilok

Választás és beépítéssegítő leírások és tanácsok a megfelelő parkettaprofil, parketta alátét és szegélylécek kiválasztásához. A forgalmazott termékeinek bemutatása. Termékeink között a parkettaprofilok, szegélylécek mellett megtalálhatók még csempék, járólapok, mozaikok, üvegtéglák, élvédő, burkolatváltó és parkettaprofilok, valamint a beépítéshez szükséges segédanyagok is. Ezen felül hasznos tanácsokat kapnak a burkolás területén arra az esetre, ha sajátkezűleg szeretnék megcsinálni a burkolási munkákat.

ICDI Kft., parketta profilok és szegélylécek

ICDI Kft., parketta profilok és szegélylécek

Parketta profilok, parketta alátétek, burkolatváltók és szegélylécek, valamint több százféle élvédőprofil, lépcsőprofil, dilatációs profil és kádszegélyek raktárról csempéhez, szőnyeghez, parkettához, fürdőkádakhoz! Műanyag és fém profilok óriási szín és formaválasztékban! Profiljaink segítségével meghosszabbítja a burkolat élettartamát és baleset megelőzés céljából is fontos szerepük lehet. Szeretnéd, ha otthonod csempézett falainak élei és sarkai esztétikusan lennének befejezve és nem kéne attól félned, ha véletlenül odacsapsz valamit, akkor rögtön lepattan? A csempe élvédõ profil ezt a problémát küszöböli ki, plusz nem maradnak veszélyes élek és hegyes sarkok sem, amik esetlek megsérthetik a bőrödet A konyhádban kerámia járólap a padló burkolata, a nappalid padlója pedig parkettás? Vagy a nappalid szõnyeggel borított, az elõszobádban pedig parketta van? A burkolatváltó profil segítségével szépen és esztétikusan tudod megvalósítani két különböző fajtájú burkolat közötti átmenetet, akár eltérõ szintmagasságú burkolatok esetében is! A lépcsõk leginkább elõforduló betegsége a letöredezett, lepattant és lerúgott élek. Ennek hatékony megelõzésére szolgálnak a különbözõ lépcsõ élvédő profilok, amik a csúszásveszély ellen is biztosítanak, nehogy hanyatt vágódj a frissen felmosott vizes járólapozott, vagy télen az esővíztől áztatta külső

Magyar - Lakk Kft.

Magyar - Lakk Kft.

A Magyar-Lakk Festékgyártó és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. A cég tulajdonosai és dolgozóinak jelentős része korábban is a magyar festékiparban tevékenykedett. Ott szerezték meg szakmai ismereteket és építették ki üzleti kapcsolatrendszerüket. A Magyar-Lakk Kft. tanúsított minőségi (1998) és környezetirányítási (2003) rendszerrel rendelkezik. A Magyar-Lakk Kft. minőség - és környezetpolitikájának alapvető célja, hogy a vevői elégedettség fokozása érdekében, a fenntartaható fejlődés elvei szerint, a környezettel összhangban kívánja folytatni és folyamatosan fejleszteni tevékenységét. Ennek érdekében alakította ki és működteti a Magyar-Lakk Kft. integrált minőség- és környezetirányítási rendszerét. A cég központi irodája Budapesten működik. Itt található a cégvezetés, az adminisztráció, a kereskedelmi és vevőszolgálati részleg, valamint a központi raktár. Alapvető stratégiai célunk, hogy a vevői igényeket figyelembe véve az adott felhasználási területre a legrövidebb időn belül új típusú terméket dolgozzunk ki, ezért azt erőforrások jelentős részét koncentráltuk saját kutató-fejlesztő laboratórium létrehozása, mely ennek köszönhetően 1998 végére Magyarország egyik legkorszerűbb festékipari kutató-fejlesztő központjává válhatott.

Hirdetés
Melegburkolati segédanyagok

Melegburkolati segédanyagok

Mapei burkolati segédanyagok áruháza: kaphatók ragasztóhabarcsok, ragasztók, fugázó anyagok, kötőanyagok, tisztítószerek, kiegyenlítő anyagok, impregnáló szerek, építéskémiai termékek, betonadalékszerek, falfelületek védő és dekorációs anyagai, vízszigeteléshez és ipar padlókhoz használható termékek. A Mapei világelső az építőiparban, inovativítás jellemzi, termékei kiváló minőségűek és minden problémájára nyújtanak megoldást. Minden, ami hideg és meleg burkoláshoz szükséges segédanyag nálunk megtalálja. Nézzen szét áruházunkban és válasszon az adott burkolási feladatnak megfelelően. Ha kérdése van írjon nekünk és segítünk. Az áruházunkban vásárolt termékeket bemutató termünkben megtekintheti, megvásárolhatja, de igény esetén országosan szállítjuk házhoz futárszolgálat segítségével. Tehát, ha burkolási segédanyagra van szüksége, keresse nálunk!!

Neosil Kft. - Ragasztók

Neosil Kft. - Ragasztók

Cégünk célkitűzése, hogy a Magyarországon működő kis-, és nagykereskedőket, végfelhasználókat és kivitelezőket világszínvonalú, profi termékekkel lássa el. Többéves tapasztalattal rendelkezünk termékeink felhasználása és kereskedelmük terén. A piac meghatározó szereplőjévé kívánunk válni saját márkás termékeinkkel, amelyekkel a magyar kiskereskedelmi forgalmat és a magyar vállalkozókat kívánjuk erősíteni! Termékeink: Szilikon-tömítőanyagok, tömítőmasszák - Purhabok - Építési ragasztók - Ipari sprayk - Garázsipari termékek - Ipari fóliák és szalagok - Antigraffiti és impregnáló anyagok - Egyéb termékek

Nyitrai Euro Center

Nyitrai Euro Center

Homlokzati, illetve a beltéri díszítőelemek fejlesztése és gyártásaNagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. ÉMI minősítéssel rendelkező kültéri díszléceink, elemeink egy speciális kvarchomokkal dúsított védőréteget kapnak, mely garantálja a védelmet az időjárás viszontagságaival szemben, mint a hideg, a meleg, eső, UV sugárzás. Úgy gondoljuk, hogy az épületek díszítésekor a vevők nem engedhetik meg maguknak, hogy a díszítőelemek piacán olyan bizonytalan eredetű és minőségű olcsó terméket vásároljanak, melyben csak pár évig gyönyörködhetnek, ezért cégünk a folyamatos fejlesztések révén egy jóminőségű és mégis sokkal olcsóbb kültéri termékcsaládot bocsátott ki 2006. év második felében a piacra, mely olcsó is, és a minőségi elvárásoknak is megfelel.

Parketta lakk

Parketta lakk

Poluretán kétkompensű lakk, selyem fénnyel parketta burkolatra. A fenti jó tulajdonságaival mellett az ISOMATT S egyben könnyen felhasználható is. Mindezek miatt akár rendkívül meleg hőmérsékleti körülmények között is alkalmazható. ól összekeverni az A és a B komponest a megfelelő arányokat betartva. A parketta burkolat megfelelően felcsiszolva, előkészítve, hézagolva és feltakarítva legyen. Majd vigyük fel a megfelelő egy v. kétkomponensű alapozót, majd a megfelelő időtartam (mely a technikai adatlapokon található) után felcsiszoljuk, ha szükséges felporszívózzuk és egy v. ketttő rétegben felvisszük az ISOMATT S -t homogénen, a két réteg között egyhén megcsiszoljuk. Esetleg 3 réteg alkalmazása esetén ajánlott alkalmazni a réteg között egy gyorsan száradó (pl. SAMANTHA) lakkot. A szerszámok tisztítására ajánlatos alkalmazni Oldószeres lemosót és esetleges hígításokhoz a cégünk által ajánlott DILUENTE EXTRA-t.

Hirdetés
Parkettaszegő, lezáró léc-Webáruház

Parkettaszegő, lezáró léc-Webáruház

Bovelacci fehér színű poliuretán parketta szegélyléc. Amerikai stílusú belterek kialakításához szükséges magasított padlószegély-léc. A szegélyléc a parketta lerakás egyik utolsó mozzanataként kerül fel a padlóburkolat kiegészítésére. Legfontosabb feladata, hogy a parkettázás során a fal szélénél hagyott dilatációs hézagot elfedje. Emellett a padló szegő nemcsak védi, hanem díszíti is a falat, egyúttal átmenetet képez a padló / parketta / laminált padló és a falak között. Többnyire a padlóburkolattal, parkettával megegyező anyagból, színből készült szegőlécekkel szokták lezárni a burkolatot, azonban a poliuretán szegőléc bármilyen színre könnyen festhető, így különleges színekkel is megoldhatjuk a lezárást. A parkettaszegélyek ragasztásához olvadópatronos melegpisztolyt és / vagy kinyomópisztolyos akryl ragasztót ajánlunk.

Polisztor díszléc webáruház

Polisztor díszléc webáruház

A Rozetta Épületdíszítés külső-és belső épületdíszítő elemek gyártásával foglalkozik már 1996 óta. Az elmúlt 14 év tapasztalata a garancia arra, hogy Önnek mint leendő vásárlónknak és minden kedves megerendelőnkenek, aki az eltelt időszakban megtiszetelt minket megrendelésével, hogy megbízhatóságot és megélegeddtséget biztosíthassunk otthona, környezete megszépítéséhez, kiváló minőségű bel-és kültéri díszléceinkel, díszítőelemeinkel, egyszerű kiválaszthatóságukkal, megrendelhetőségükkel és rendkívül gyors, rugalmas kiszállításukkal. Tegyen próbára minket!Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhsználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellet mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat, A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is. Rajz vagy fénykép alapján, rövid határidőn belül

Soudal Magyarország

Soudal Magyarország

A Soudal cég Európa legjelentősebb gyártói közé tartozik a szilikon, MS-polymer és poliuretán bázisú tömítők, valamint a ragasztók és poliuretán habok terén. A Soudal egy családi vállalkozás, amely világszerte több mint 900 főt alkalmaz a világ 5 kontinens, több mint 100 országba. A forgalmazott termékek 99%-a Lyonban (Franciaországban), Turnhoutban (Belgiumban) és Leverkusenben (Németországban) lévő 5 gyáregységben kerül gyártásra. A termékek folyamatos minőségellenőrzését és fejlesztését a laboratórium 28 főből álló kutató és fejlesztő vegyészmérnökei felügyelik. A napi szintű kommunikáció az ügyfelekkel és a pontos termék analízis teszi lehetővé, hogy naprakészen tudjunk a különböző ipari területeken használt legkorszerűbb anyagok felhasználásához ill. alkalmazásához alkalmas termékválasztékot nyújtani. A világ legjelentősebb alapanyaggyártóival való együttműködés, teszi lehetővé, hogy a Soudal egy innovatív termékválasztékkal rendelkezik a ragasztók, tömítők terén. A működésünk 35 éve alatt a Soudal nem csak egy terméket ajánl Önöknek, hanem minőséget, gyors kiszolgálást, megbízhatóságot és tanácsadást, amelyekhez munkatársaink lelkesedése és szakértelme társul.

Tűzálló lakkok

Tűzálló lakkok

A fa tűzvédelme, más szóval égéskésleltetése, vagy lángmentesítése két alapvető fizikai-kémiai módszer (hatás) köré csoportosul: 1. Tűzgátló habot képező bevonatok, más szóval tűzvédő festékek. Ezek lehetnek fehér, színtelen , esetleg kopásálló tulajdonságokkal rendelkezők. A festői módszerekkel felvitt bevonatból (tűzvédő festékből) egy stabil, jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkező mikrocellás habréteg keletkezik hő, vagy tűz hatására. Ez a habréteg védi a fát az égéstől, a 'nehezen éghető'-ség határain belül. 2. Oldott tűzvédő sókeverék alkalmazása a másik lehetőség. Szervetlen különleges sókeverékkel a fát átitatva (bemártás, permetezés) azt lehet elérni, hogy égés esetén, a sókeverékből felszabaduló nem mérgező gázok oxigénelvonó hatására az égés megszűnik, a 'nehezen éghető'-ség szerint. A felületen kialakuló fa-szén réteg szigetelő hatása is érvényesül.

Tuti menü